Clubkampioenschappen 2024

11 juni 2024


De nieuwe clubkampioenen 2024 zijn bekend! Na een jaar met te weinig aanmeldingen in 2023, konden de clubkampioenschappen dit jaar gelukkig weer doorgaan. Hierdoor komen er weer nieuwe namen op het felbegeerde bord.

De eerste wedstrijden werden donderdagavond gespeeld. Het waren spannende en leuke partijen. Ook op vrijdagavond werden er weer diverse wedstrijden afgewerkt. De gemengd dubbel heeft het net voor het donker gehaald. Hoewel het niet echt spannend was, waren er prachtige rally’s en veel plezier.

Zondag was de finaledag. De eerste partij was de finale van de heren dubbel tussen Okke en Enzo tegen Coen en Gert. Ondanks een sterke wedstrijd van de jeugd, wisten Coen en Gert te winnen en werden daarmee clubkampioen bij de heren dubbel.

Daarna stond de finale van de gemengd dubbel op het programma tussen Josée en Erwin tegen Iris en Gert. Het was een zeer spannende wedstrijd met prachtig tennis. Iris en Gert trokken uiteindelijk aan het langste eind en zijn de clubkampioenen gemengd dubbel 2024.

De laatste partij van de dag was de dames dubbel. De dames hadden in een poulesysteem gespeeld. Eerder op de dag wonnen Angelique en Josée van Aurélie en Iris. De laatste wedstrijd van de dag werd gespeeld door Willemijn en Veronique tegen Josée en Angelique. Het was een mooie en spannende partij, gewonnen door Angelique en Josée. Zij zijn de terechte clubkampioenen bij de dames dubbel.

Nog even de clubkampioenen op een rijtje:

  • Dames dubbel: Josée Huybers en Angelique Besling-van der Kroon
  • Heren dubbel: Coen Verhoeven en Gert Jansen
  • Gemengd dubbel: Iris Friedrich en Gert Jansen

Wij willen iedereen bedanken voor hun deelname:

Charinda, Nic-Jan, Rudi, Piet, Willemijn, Veronique, Enzo, Okke, Ditmar, Angelique, Gert, Iris, Aurélie, Josée, Erwin, Coen.

Het was fantastisch om te zien dat er veel jeugd meedeed en elkaar aanmoedigde tijdens de wedstrijden. De jeugd klopt hard op de deur, ze zijn vastbesloten om er volgend jaar met de 1e prijs vandoor te gaan!

Een speciaal dankwoord gaat uit naar Rob voor de goede verzorging op zondag. Dat maakte de dag compleet!

En niet te vergeten de geweldige organisatie van Margreet, die er weer een mooi feestje van heeft gemaakt met alles erop en eraan. 

Wat een toppers!

Op naar de clubkampioenschappen van 2025. Doe je dan (weer) mee?

Nieuwscategorieën