Tennislessen

Spelers en speelsters die hun spelniveau willen verhogen èn lid zijn van de tennisvereniging, kunnen deelnemen aan de tennislessen.
De lessen worden verzorgd door Tennisopleiding 'Just All Your Tennis' en staan onder leiding van een gediplomeerde tennisleraar.
Ze zijn toegankelijk voor jeugd en senioren, zowel beginners als gevorderden.
De zomerlessen starten begin april en eindigen medio september/oktober; meestal zijn er geen lessen in de schoolvakanties. De winterlessen starten voor of na de herfstvakantie en eindigen in maart.In overleg met de leerling wordt dag en tijdstip bepaald.
Een zomer of wintercursus omvat zo'n 15 a 17 lessen, aan het begin van de serie ontvangen de leerlingen een lesreglement met de lesdata via de mail.
Indien mogelijk worden regenlessen allemaal ingehaald, op deze manier wordt een ieder de kans geboden om alle keren te trainen.

Opgave tennislessen
Opgave voor de nieuwe serie lessen kan het beste plaatsvinden uiterlijk in maart, want dan worden de nieuwe groepen ingedeeld.
Nieuwe leden ontvangen bij de eerste les tevens een aanmeldingsformulier voor het lidmaatschap van de tennisvereniging. Het is van belang om zo snel mogelijk deze opgave te regelen. Elk lid ontvangt namelijk een KNLTB-ledenpas die verplicht is bij het gebruik van een tennisbaan(afhangen).

 

Indoor tennislessen

Opgave voor de binnen tennislessen kan het beste voor begin oktober plaats vinden. Zo kunnen we bij sportcentrum Westerschouwen kijken of er ruimte is!

Voor meer informatie en opgave kunt u terecht bij:
Johnny Quaak
Tel.nr. 06 42802900 

E-mail adres: [email protected]