Toernooien

Westhoek Toernooi
Elk jaar organiseert TC Westerschouwen het Westhoektoernooi in de maand juli (week 30). Er wordt HD, DD, GD gespeeld in de leeftijdscategorieën open en 35+ volgens actuele rating
Het toernooi begint op een zaterdag en duurt tot de zondag een week later. Er wordt in de poules gespeeld om 2 gewonnen sets, met eventueel 3de set supertiebreak.

Informatie over het Westhoektoernooi van dit jaar vind je hier.

d’Ouwe van Schouwe
Onder deze titel vinden jaarlijks twee open ééndagstoernooien plaats voor 50-plussers. Eén in de eerste helft van juni en één in de tweede helft van augustus. Aanmelding dient plaats te vinden als individu. Je speelt een aantal dubbels, al of niet gemengd. Door de organisatie wordt je per wedstrijd gekoppeld aan een van de andere deelnemers.  

Meer informatie over d’Ouwe van Schouwe vind je hier.

Eilandtour 50-plussers
Op de eerste vrijdagochtend van de maand, van 9:00 tot 12:00, is er voor mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder de gelegenheid middels tossen te tennissen met en tegen leden van andere tennisverenigingen van Schouwen-Duiveland. De bijeenkomsten vinden afwisselend plaats op het park van één van de deelnemende verenigingen.  

De coördinatie is voor TC Westerschouwen in handen van Rob Brouwer. Bij hem moet je je aanmelden als mee wilt doen.