Clubkampioenschappen 2024 in week 23

25 april 2024


Het is weer zover! De jaarlijkse strijd om de titel van Clubkampioen staat voor de deur en we kunnen jouw enthousiasme en vaardigheden goed gebruiken om deze editie tot een succes te maken!

Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint met tennis, de Clubkampioenschappen zijn de perfecte gelegenheid om je talent te laten zien, plezier te hebben en deel uit te maken van de tennisgemeenschap van TC Westerschouwen. Dus haal je racket uit de kast, strek die spieren en kom samen met ons de tennisbanen betreden voor een onvergetelijk toernooi.

Of je nu meedoet voor de competitieve uitdaging of gewoon voor de gezelligheid, er is voor elk wat wils tijdens de Clubkampioenschappen. We kijken er enorm naar uit om je te zien op de club van TC Westerschouwen in week 23. De finalewedstrijden zullen gespeeld worden op 8 en 9 juni 2024.

Geef je snel op via [email protected]  vóór 30 mei 2024 ovv  clubkampioen en vergeet niet te vermelden met welk onderdeel je mee wilt doen en met wie. Je kunt je max voor 2 onderdelen inschrijven.  

Meedoen kan vanaf 15 jaar. Je kunt je inschrijven voor een enkel, dubbel of mix. De kosten zijn 5 euro per onderdeel.

TC Westerschouwen

Nieuwscategorieën