Recreatief tennissen bij TC Westerschouwen in 2024

22 april 2024


Wanneer je wel eens met andere spelers wil spelen en geen competitie wil/kan spelen, bestaat de mogelijkheid om onderling wedstrijdjes te spelen met andere leden van TC Westerschouwen. Hiervoor heb je op dinsdag, donderdag en zondag de mogelijkheid om contact te leggen met andere leden en gezellig enkele partijen te spelen.

Pets & Klets

Elke dinsdag en donderdag wordt er vanaf 09.00 uur de PETS&KLETS georganiseerd. Op dinsdag zijn alle banen beschikbaar, terwijl er op donderdag twee banen beschikbaar zijn. Er is sprake van vrije inloop en wordt er elk half uur van partner gewisseld. Er worden uitsluitend dubbels gespeeld en gezelligheid staat voorop. Meer info hierover bij Coby Schiebergen

Toss

Op zondag kan er eveneens onderling worden gespeeld vanaf 09.00 uur tot 12.00 uur gedurende het gehele jaar, zolang het weer het toelaat. Ook competitiespelers en introducees zijn welkom. Introducees betalen dan € 5,00 per keer. Betaling uitsluitend per pin.

Bij voldoende belangstelling worden er dubbels gespeeld. Er wordt per half uur van partner gewisseld. Inmiddels is hiervoor een groepsapp aangemaakt. Wil je ook meespelen en sta je nog niet in de app kom dan gewoon een keer langs, dan kan je in de app opgenomen worden.

Inmiddels hebben we ruim 40 tennis spelers in de app. Tijdens competitie op zondag of toernooien/activiteiten wordt er in principe niet gespeeld.

Meer info hierover bij Nanky of Rob Brouwer. ( [email protected]

 

Nieuwscategorieën